PARTNEŘI NAŠICH STRÁNEK >> Deep Silver | ABC games | Zing.cz | Dungeon Siege 3 | CZshare.com | WEDOS.cz

OFICIÁLNÍ ČESKÁ CENTRÁLA PRO HERNÍ SÉRII SACRED jsme i na Facebooku >> FB

SACRED-city.cz

SACRED
Underworld

SACRED 2
Fallen Angel

SACRED 3

DISKUTUJTE:

ANKETUJTE:

Pokud chcete pomoci v rozvoji webu, přečtěte si možnosti: ZDE

.

Představujeme Vám herní magazín Zing.cz

Autor: SirTraged | Datum: 26.01.2011 11:17

Tento týden jsme uzavřeli partnerský vztah s herním magazínem, jež možna někteří z vás už znají. Nese jméno - ZING. Jedná se o pomněrně mladší magazín, který se během své "kratší" působnosti na internetu opravdu velice rozrostl.
Ale nebudu se už dále rozepisovat a nechám Zing at' se vám představí sám:

S vervou, nadšením, elánem a odhodláním Vám představujeme Zing. Jako každý nový projekt je i Zing pro čtenáře něčím novým a neokoukaným. Díky podpoře čtenářů a vervě redakce tak můžeme po půl roce nabídnout české herní scéně unikátní projekt, který se neustále vyvíjí.

Zing značí vervu, nadšení, elán a odhodlání, se kterým ke hrám i magazínu samotnému přistupujeme. Hry nás prostě baví, dobře se orientujeme na herní scéně, pilně sledujeme vše, co se kde šustne a rádi bychom se o naše poznatky podělili i s Vámi čtenáři. Vybaveni redakcí s mnohaletými zkušenostmi a technologickým zázemím se snažíme naplnit představy každého z Vás o jednom z nejlepších herních portálů. Naším hlavním cílem při návrhu magazínu byla provázanost informací. Díky štítkům a kategorizaci obsahu se tak snadno několika kliknutími přenesete na novinky, články, videa, dema ke stažení, tapety na plochu či trainery a cheaty. Nášupy novinek Vám nabízíme denně, bez rozdílu pracovního dne, víkendu či svátku.

Jednou ze stěžejních náplní webu, která to vše drží pohromadě, je právě obsáhlá databáze her, která již nyní čítá stovky titulů, a budeme ji pro Vás stále rozšiřovat. Přímo z katalogu nebo z levého sloupce se pak můžete dostat i na přehledný plán her, jež mají v brzké době vyjít. Rozlišujeme zde mezi jednotlivými platformami i regiony.

Za zmínku stojí i obsáhlá databáze herních videí a trailerů, které pro Vás sbíráme již od roku 2008 a prezentujeme na TrailerZone a na Zingu v naší rozsáhlé galerii. Nejen ta je však zdrojem aktuálních videí pro Zing. Nabízíme i české titulky k nejoblíbenějším videím či sekci videopreview a videorecenzí pro doplnění našeho písemného obsahu.

Naší součástí je také populární pořad o hrách Indian. Ve speciální sekci můžete sledovat každou středu od 17:00 živé přenosy, nebo si pustit nějaký speciál, rozhovor, video recenzi či video preview. Pro ještě větší zocelení komunity pak přinášíme dvojici uživatelských sekcí – Fórum a Blogy, kde můžete sdílet své názory, hledat pomoc se svými herními (i mimoherními) problémy či si jen tak pokecat s jiným uživatelem Zingu.

Dost bylo řečí, pusťte se směle do louskání našich webových stránek, a pokud se snad ztratíte, vždy Vás spolehlivě navede přehledné vyhledávání rozdělené do několika kategorií. Ti z Vás, ze kterých se pak stanou ostřílení veteráni, zajisté ocení možnost filtrovat novinky podle platforem a důležitosti, nebo možnost zkráceného a do jisté míry přehlednějšího a účelnějšího výpisu novinek.

Těšíme se na Vás

Redakce Zing

Komentáře ( 0 )

SACRED: UNDERWORLD| SACRED 2: FALLEN ANGEL| SACRED 3

ZAJÍMAVÁ STRÁNKA

Dungeon siege 3 | Akční RPG - to nejnovější

Copyright © 2007 - 2024 | Všechna práva vyhrazena. Kopírování textů a ostatních materiálů je bez uvedení zdroje či svolení redakce zakázáno.