PARTNEŘI NAŠICH STRÁNEK >> Deep Silver | ABC games | Zing.cz | Dungeon Siege 3 | CZshare.com | WEDOS.cz

OFICIÁLNÍ ČESKÁ CENTRÁLA PRO HERNÍ SÉRII SACRED jsme i na Facebooku >> FB

SACRED-city.cz

SACRED
Underworld

SACRED 2
Fallen Angel

SACRED 3

DISKUTUJTE:

ANKETUJTE:

Pokud chcete pomoci v rozvoji webu, přečtěte si možnosti: ZDE

.

Večerní shrnutí dnešního dění kolem Sacred 2: Fallen angel

Autor: SirTraged | Datum: 18.09.2008 20:58

Jak jsem již předesílal v Shoutboxu, je zde večerní shrnující novinka, takže bez nějakého většího obkecávání jdeme k věci.

Dnešním dnem byla práce na Postavách a ne jen na nich dokončena! Sacred 2 obdržel punc GOLDU - vystoupal nám hodně vysoko. Sacred 2 už je dokonce poslán do lisu a jsou lisovány první disky této hry! Ale stále probíhá beta test, který končí 30. září. Dnes také na uzavřeném beta test fóru vyhlásili soutěž o nejrychlejšího bugaře - kdo najde na nejnovější verzi bug a oznámí ho 1. - 3. získá věcnou cenu. Tak v našem zájmu doufejme, že žádnou nikdo (ani ja) nenajde. V nebližších dnech se nám zaplní zbávající mezery v postavách (skilly, bohové, chybějící komba) a poté budeme doplnovat území a bestiář a pečlivě čekat na vydaní, které je další částí dnešního večera.

Jak již všichni víte, tak kolem vydání Sacred 2 bylo hodně diskuzí, které započali odložením vydání hry v UK. Nás se tato věc týkat neměla. Bohužel tomu nakonec tak není. Anglická verze hry výjde 2.10. jenže tu pravděpodobně na našem trhu nedostanete a tudíž si budeme muset počkat českou verzi, která je připravována českým distributorem této hry CENEGOU. Všichni určitě máme v živé paměti překlad Sacred 1 - každý má svůj názor, ale určitě nejsem sám, kdo doufá, že překlad S2 se nebude podobat překladu S1 ani trošičku! Díky rozsáhlejšímu obsahu hry tedy dojde k tomu, že Sacred 2 by v České republice měl nakonec vyjít kolem 7. 11. Toto datum se samozřejmě může změnit (já doufám, že bude zkráceno). Ale bohužel člověk nikdy neví! Berme to takhle, že když hra u nás výjde zhruba o měsíc později a budou v ni nějaké bugy, tak by do té doby mohl vyjít patch, který je opraví :)

Také byl dnes zveřejněn poslední z rodinky Trollů, který bude na naše stránky umístěn již zítra - dnes to už nestihneme :)

Toto byl souhr dnešního dne kolem Sacred 2. A tímto se loučím a doufejme, že zítřejší den přinese opět nějaké zajímavé informace.

Komentáře ( 0 )

SACRED: UNDERWORLD| SACRED 2: FALLEN ANGEL| SACRED 3

ZAJÍMAVÁ STRÁNKA

Dungeon siege 3 | Akční RPG - to nejnovější

Copyright © 2007 - 2024 | Všechna práva vyhrazena. Kopírování textů a ostatních materiálů je bez uvedení zdroje či svolení redakce zakázáno.