PARTNEŘI NAŠICH STRÁNEK >> Deep Silver | ABC games | Zing.cz | Dungeon Siege 3 | CZshare.com | WEDOS.cz

OFICIÁLNÍ ČESKÁ CENTRÁLA PRO HERNÍ SÉRII SACRED jsme i na Facebooku >> FB

SACRED-city.cz

SACRED
Underworld

SACRED 2
Fallen Angel

SACRED 3

DISKUTUJTE:

ANKETUJTE:

Pokud chcete pomoci v rozvoji webu, přečtěte si možnosti: ZDE

.

Fire Boy & Water Girl: Multiplayer u jednoho počítače

Autor: SirTraged | Datum: 25.04.2013 12:57

Multiplayer a online hry získávají na stále větší popularitě, ale Fire Boy &Water Girl: The Forest Temple sází hlavně na oldschoolové pojetí her pro dva hráče. Musíte se totiž vměstnat k jedné klávesnici, jednomu monitoru a hrát simultánně. Odměna je ale dostatečná, protože tohle dobrodružství vás zabaví a to na dlouho.

Ohnivý muž a vodní dívka
Celý herní systém je založený na dvou postavách, které se od sebe liší jako voda od ohně, doslova. Jeden hráč se ujme role ohnivého chlapce, druhý si vezme vodní dívčinu. Design úrovní využívá vlastnosti, že se chlapec nesmí dotknout vody a dívka zase ohně, jinak se vypaří a level je potřeba opakovat. Díky tomu je vždy nutné spolupracovat – dívka proběhne vodou a pákou otevře dveře, které umožní postup ohnivému mužíčkovi a podobně.

Páčky, zábavná fyzika a diamanty
Jako správná moderní plošinovka a logická hra má Fire Boy & Water Girl: The Forest Temple úrovně naplněné hádankami a mechanismy i objekty, které jsou potřeba k jejich vyřešení. Přijdete tak do styku se spoustou páček, tlačítek, pák a dalších předmětů, které hru obohacují, často i na bázi fyzikálních zákonitostí. Kromě toho narazíte v každém levelu i na diamanty – červené a modré. Jak by asi každého hned napadlo, modré zvládne sebrat pouze dívka, červené zase patří chlapci. Dostat se k nim přitom není úplně snadné a zpravidla je cesta zatarasena nějakou extra zapeklitou logickou hádankou.

Zvládnete ji i v jednom
Když jsme zmínili, že oba charaktery hrají najednou, nemusí tomu tak být vždy. Hru si užijete i sami, protože ji lze absolvovat i tím způsobem, že chvíli ovládáte jeden charakter a pak zase druhý. Hlavní síla je ale ve spolupráci dvou hráčů, takže si vyhlédněte oběť a nalákejte ji do osidel herní zábavy na portálu Jogo.cz.

Komentáře ( 0 )

Přidej svůj komentář
   
Nick:
Text:
Napiš číslo dvanáct:
 

SACRED: UNDERWORLD| SACRED 2: FALLEN ANGEL| SACRED 3

ZAJÍMAVÁ STRÁNKA

Dungeon siege 3 | Akční RPG - to nejnovější

Copyright © 2007 - 2024 | Všechna práva vyhrazena. Kopírování textů a ostatních materiálů je bez uvedení zdroje či svolení redakce zakázáno.